De behandeling

Vóór de behandeling:
Voordat met de behandeling gestart wordt, zal er een intakegesprek plaatsvinden. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn. Tijdens de intake kijken we of cavitatie de juiste behandeling is voor "uw probleem”, wordt de behandeling uitgelegd en worden de contra-indicaties met u doorgenomen. Contra-indicaties zijn onder andere obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebieden of stofwisselingsziekten.

De behandeling:

Welke vrouw herkent het niet? Vetophopingen op plaatsen waar u ze niet wilt: bijvoorbeeld dat eeuwige buikrolletje boven de broekrand, de heupen, die ergerlijke zadeltassen of de dijen! Sporten of lijnen helpen vaak helaas niet bij deze zones…

Maar daar heeft Slimmingpoint een oplossing voor: Cavitatietechniek in combinatie met Lypolaser (led-licht). Het werkt als volgt: Met behulp van een behandelkop met contactserum wordt het te behandelen oppervlak gemasseerd (zoals bij het maken van een echo). Deze behandelkop straalt ultrasone geluidsgolven uit, waardoor de wanden van de vetcellen kapot gedrukt worden (cavitatie) en vervolgens afbreken. Door led-licht wordt het vrijgekomen vet vloeibaar gemaakt om dankzij de bloedcirculatie en het lymfatisch systeem, via de nieren en de blaas, op natuurlijke wijze het lichaam te 'verlaten'.                                                                                                                                                

Door deze cavitatietechniek worden vetcellen daadwerkelijk vernietigd. Het lichaam is niet in staat nieuwe vetcellen aan te maken. Deze behandeling maakt u dus permanent slanker en gebeurt geheel pijnloos en zonder chirurgische ingreep. U kunt na de behandeling gewoon weer alles doen. Voor een succesvolle behandeling is het wel belangrijk dat u dagelijks minimaal 2 liter water drinkt en elke dag een halfuurtje stevig beweegt (fietsen/wandelen bijvoorbeeld). Dit is nodig om alle vrijgekomen afvalstoffen op een natuurlijke manier af te voeren.

Ook wanneer u al aan het lijnen bent of daar mee wilt beginnen is de cavitatiebehandeling een ideale aanvulling op uw dieet, met als groot voordeel dat u ook écht centimeters verliest op de plaats waar het nodig is. Het klinkt bijna onmogelijk, maar ik weet uit eigen ervaring dat deze techniek definitief afrekent met o.a. het buikje, de lovehandles, de dijen of de zadeltassen waar sporten en diëten onvoldoende effect op hebben!


Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet zelf op natuurlijke wijze af te voeren.

Een behandeling duurt in totaal ongeveer 90 minuten die u één keer per week of per 2 weken ondergaat. De Cavitatiebehandeling duurt 25 minuten en aansluitend krijgt u een warmte-behandeling ter stimulatie van het afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen.  Daarna mag u genieten van een lymfedrainagemassage (d.m.v. massagepak). Ook dit is ter stimulatie van het afvoeren en reinigen van het lichaam.

Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een Cavitatiekuur bestaat in de meeste gevallen uit 5 behandelingen.
 
Na de behandeling: 
U zult zich na de behandeling gedurende 5 dagen aan bepaalde richtlijnen moeten houden zoals:
- 2 liter water per dag drinken
- Op uw voeding letten (koolhydraten)
- Geen alcohol drinken
- Dagelijks (maar zéker 6-8 uur na de behandeling) sporten of een half 
  uur stevig wandelen/fietsen. Dit om de afvalstoffen af te voeren, beweging
  stimuleert het afbreken van vetcellen.
 
Slimmingpoint heeft de keuze gemaakt om alleen dames te behandelen.
Excuses heren...

Slanker met Slimmingpoint!